DŁUGI OPIS:
Nie będziemy Ci tu słodzić — po prostu posól to na ostro! Możesz mieć pewność, że naturalne składniki wysokiej jakości podkręcą każdą potrawę w niepowtarzalny sposób.
CZY WIESZ, ŻE…
Sól himalajska o lekko różowym zabarwieniu pochodzi z pakistańskiego regionu Pendżab. Przyjrzyj się dobrze i podziwiaj połyskujące kryształki, które przywodzą na myśl nieoszlifowane kamienie szlachetne. Prawdziwe cudo!
Z CZYM PODAWAĆ?
Ta genialna w swej prostocie przyprawa pasuje absolutnie do wszystkiego i dzięki niej w Twojej kuchni już nigdy nie będzie wiało nudą. Odstaw na półkę zwykłą sól i postaw na tę z dodatkiem chili i ciesz się wyrazistym smakiem z lekką nutką pikanterii. Nie bój się eksperymentować!
SKŁADNIKI: Sól himalajska różowa 96 %, Płatki chili Habanero 4 %.
PRZECHOWYWANIE:
Termin przydatności do spożycia soli himalajskiej z chili znajdziesz na etykiecie, ale nie martw się, bo nawet po otwarciu możesz z niej korzystać przez kilka miesięcy, a nawet rok.
Bez dodatków i sztucznych barwników. Zawartość: 200 g.
Producent: ChilliMaga s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno - Veveří.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.